Accountmanager (fulltime)

Accountmanager (fulltime)

Word jij enthousiast van het ondersteunen en adviseren van klanten? Kun jij klantbehoeften en kansen in de markt signaleren en deze omzetten naar (nieuwe) proposities? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onze missie

35% van de studenten stopt binnen één jaar met zijn vervolgopleiding. Dat zijn er veel te veel. Wij willen verkeerde studiekeuzes onder jongeren voorkomen met (digitale) producten die aanzetten tot actie. Onze missie is iedere leerling een eerlijk studiekeuzeproces te bieden om met gelijke kansen de toekomst in te gaan.

Jouw rol

Voor de functie van accountmanager zoeken wij iemand die een vaste contactpersoon wordt van scholen binnen een bepaalde regio. Je denkt met de scholen mee over oplossingen en gebruikt hierbij het hele palet van diensten van Yubu en DeDecaan.net. Samen met jouw collega accountmanagers ondersteun je onze huidige klanten en benader je nieuwe klanten (acquisitie). Daarnaast ben je bezig met het uitbreiden van het dienstenaanbod bij bestaande klanten en vertaal je de klantvraag naar proposities.

Wie ben jij?

Je staat graag in contact met mensen en kunt goed met klanten meedenken. Je hebt affiniteit met het onderwijs en levert hier graag een bijdrage aan. Je bent resultaatgericht en hebt ervaring met het behalen van commerciële targets. Je bent representatief en communicatief vaardig en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Daarnaast werk je graag in een dynamisch bedrijf.

Functie-eisen

– Minimaal HBO werk- en denkniveau.

– Gewend en enthousiast om commerciële doelen te behalen.

– Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op niveau.

– Bij voorkeur kennis van de onderwijssector.

– Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Een uitdagende kans voor een ondernemende netwerker. Je komt te werken in een leuk, hecht team in een informele, dynamische organisatie. Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en we bieden je een marktconform salaris, premievrije pensioenopbouw en laptop en telefoon. Ons pand bevindt zich op loopafstand van Leiden Centraal en we hebben vier dagen in de week een heerlijke lunch op kantoor.

 

Interesse?

Heb je relevante werkervaring en denk jij onze nieuwe accountmanager te zijn?

Stuur dan je CV en motivatie naar Katarina Muzsikova via katarina@yubu.co.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.