Commercieel talent

Commercieel talent

DeDecaan.net is een ambitieuze LOB-methode. We werken elke dag hard om onze dienstverlening te ontwikkelen en te verbeteren. Om ons team uit te breiden zoeken we daarom per direct meerdere commercieel talenten.

Als commercieel talent bij DeDecaan.net ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bezoekt en onderhoudt contacten met middelbare scholen uit het hele land. Je weet daarbij precies welke scholen goed presteren en welke scholen extra ondersteuning nodig hebben. Ook weet je hoe je onze methode in kunt zetten om deze extra ondersteuning te bieden: door jouw advies krijgt loopbaanoriëntatie een prominente plek in school. Bovendien ben je ons klankbord bij klanten, je ontvangt namelijk als eerste feedback over ons platform en onze lesmethode. Actief meedenken over mogelijke verbeterpunten binnen DeDecaan.net wordt dan ook aangespoord.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, affiniteit met het onderwijs en je vindt het leuk om hier een bijdrage aan te leveren. Je houdt ervan om zelfstandig en proactief te werken, mee te denken en met ideeën te komen. Je bent representatief en communicatief vaardig en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Je hebt uitstekende gesprekskwaliteiten en bent niet bang de telefoon te pakken.

Over DeDecaan.net

DeDecaan.net is een digitale leeromgeving voor middelbare scholieren van het vmbo, havo en vwo die hen helpt bij de keuze van hun profiel en vervolgopleidingen. Daarnaast organiseert het team van DeDecaan.net onder meer Studiekeuzedagen op scholen waarbij scholieren in contact komen met studenten van verschillende opleidingen die hun eigen ervaringen uit de praktijk delen.

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatie en cv naar info@dedecaan.net.