Decaan-redacteur mbo (Yubu)

Decaan-redacteur mbo (Yubu)

Onze kennispartner Yubu is op zoek naar een decaan-redacteur vmbo. Als grootst groeiend LOB-platform van Nederland is Yubu op zoek naar een decaan-redacteur die het team komt versterken.

Als decaan-redacteur ben je de oren en ogen in het werkveld. Je treedt op als onze ambassadeur binnen het werkveld en speelt een cruciale rol in de aansluiting van onze dienstverlening op de veranderende marktbehoeftes en gebruikerswensen.

Wie ben jij?

Je bent een vmbo-decaan die het leuk vindt om mee te denken over de producten in het werkveld. Doordat je ook werkzaam bent als decaan weet jij als geen ander wat de marktbehoeftes zijn. Hierop kun jij samen in een team nieuwe producten ontwikkelen en toepassen in de praktijk.

Wat doe je precies?

Naast je werk als vmbo-decaan ben je een aantal uur per maand beschikbaar om het team van Yubu te ondersteunen. Hierbij help je bij het ontwikkelen van ons LOB-programma. Het adviseren van schoolpartners bij lastige gebruikerscasussen, relevant nieuws uit het werkveld delen en het verzorgen van verdiepende LOB-trainingen aan onze klanten.

Over Yubu

Yubu is een LOB-methode gemaakt met leerlingen. Elk spel, elke opdracht, elke workshop, elke pagina van de website; zonder goedkeuring van leerlingen komt het er niet op. Hierdoor is Yubu zo ontwikkeld dat leerlingen actief met hun persoonlijke loopbaankeuzetraject aan de slag gaan..

De werktijden en uren zijn in overleg, ben je geïnteresseerd stuur dan je motivatie en cv naar info@yubu.co