Eerste editie ‘newsflash’

Een primeur voor DeDecaan.net. Vandaag is de eerste newsflash per e-mail verzonden naar de leerlingen die zich hiervoor hebben opgegeven. In de netwerknieuwsbrief van augustus hebben we er al even kort aandacht aan besteed: hoe krijgen we de leerling enthousiast voor zijn of haar studiekeuze? De eerste editie gaat over meeloopdagen (vmbo) en selectie (havo/vwo) in de vorm van blogs, tips en checks.

We beschouwen deze eerste editie als een try-out. Hoe reageren de leerlingen er op? Welke feedback geven ze ons? Welke informatie spreekt ze het meeste aan en wat laten ze links liggen? Wat heeft de meeste impact: een blog, vlog of foto’s? Is e-mail wel het juiste medium of is dit eigenlijk alweer ouderwets en moeten we het zoeken op andere platforms? We zijn erg benieuwd!

Er is een newsflash voor de vmbo-leerlingen en een newsflash voor de havo- en vwo-leerlingen. U kunt deze hieronder bekijken. Schroom niet om van u te laten horen! Heeft u idee├źn, belangrijke onderwerpen, informatie of tips? We horen het graag.

Let op: als decaan komt u terecht op onze fictieve keuzesite ‘DemoCollege.DeDecaan.net’. Uw leerlingen worden uiteraard doorverwezen naar uw eigen keuzesite.

Ga naar: Newsflash vmbo
Ga naar: Newsflash havo/vwo