Wat is er nieuw: KeuzeWeb & Portfolio

We hebben een aantal opties toegevoegd aan de modules KeuzeWeb en Portfolio:

[easymedia-gallery med=”3492″]

Snel wisselen tussen leerlingen bij beoordelen opdrachten

Wanneer de mentor of decaan een opdracht wil beoordelen (Beoordelen per opdracht), dan kan er vanaf nu eenvoudig doorgeklikt worden naar een volgende leerling. Het is dus niet nodig om terug te klikken naar de lijst met namen. Rechtsboven in het beoordeel-scherm vindt u de knoppen die u naar de volgende of vorige leerling sturen.

Alle bijlages in portfolio in één keer downloaden

Handig voor zowel de leerling als de mentor of decaan! Naast het exporteren van het portfolio, kan er nu ook een bestand met alle bijlages gedownload worden. Bijvoorbeeld de bijgevoegde verslagen en foto’s. Zo kan de leerling haar papieren portfolio helemaal compleet maken.

Geüploade bestanden bij Keuzeactiviteiten in portfolio

Voorheen stonden de bijlages alleen in het totaaloverzicht ‘Mijn loopbaancompetenties’. Omdat de bijlages een belangrijk onderdeel zijn van de keuzeactiviteiten, worden ze bij in het portfolio ook direct bij deze categorie getoond.

 Alle resultaten in online portfolio tegelijkertijd tonen

Wilt u snel een overzicht hebben van de antwoorden / resultaten in het portfolio? Klik dan op de kop van een van de onderdelen in het portfolio. Alle antwoorden en resultaten eronder worden dan opengeklapt. Snel verbergen gaat op dezelfde manier!