Leerlingen-app met de Keuzegids

Leerlingen-app met de Keuzegids

DeDecaan.net lanceert samen met de Keuzegids en Yubu een nieuwe leerlingenapplicatie. Leerlingen kunnen daar vanaf nu de informatie van de Keuzegids 2019 raadplegen.

DeDecaan.net werkt sinds kort samen met de Keuzegids en Yubu aan het beste en meest complete LOB-platform. Alle leerlingen die gebruik maken van KeuzeWeb kunnen vanaf nu aan de slag met de eerlijke, onafhankelijke informatie uit de Keuzegids Hbo 2019 en Keuzegids Universiteiten 2019 via een nieuwe app. Leerlingen kunnen in de app zoeken en bladeren door de verschillende sectoren en studierichtingen en zien waar ze een opleiding kunnen volgen. Ook kunnen ze studierichtingen vergelijken op het gebied van instroom, arbeidsmarktprognoses, kwaliteit en beoordelingen.

Inloggen

De studiekeuzeapp is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar in de Google Playstore voor Android, in de Appstore voor iOS en als webapp. Leerlingen kunnen inloggen met hun leerlingnummer en het wachtwoord dat ze hebben geregistreerd op de keuzesite van DeDecaan.net. Indien uw school voor de keuzesite gebruik maakt van inloggen middels Entree kunnen leerlingen hun inloggegevens van de ELO van uw school gebruiken om in te loggen. Decanen en mentoren kunnen niet met hun eigen account inloggen in de leerlingen-app. Via de helpdesk kunt u een inlog aanvragen voor een demo-account.

Keuzegids Mbo

De informatie van de Keuzegids Mbo 2019 is nu ook beschikbaar in de leerlingenapp. Ook de informatie van Keuzegids Hbo 2019 en de Keuzegids Universiteiten 2019 is beschikbaar in de leerlingenapp. De app wordt nog steeds doorontwikkeld waardoor het steeds verder aansluit op het keuzeproces van de leerling.  Zo kunnen hbo- en wo- opleidingen nu ook per instellingsniveau vergeleken worden.