Nieuwe hoofdredacteur bij DeDecaan.net 

Met trots kunnen wij vertellen dat de DeDecaan.net een nieuwe hoofdredacteur heeft: Irene de Bel. Zij neemt de functie over van Martijn Luijks die vorig schooljaar als interim hoofdredacteur aan de slag is gegaan.

De Bel studeerde civiele techniek aan de TU Delft en werkte daarna  jarenlang als journalist en hoofdredacteur bij verschillende dag-, week en maandbladen waaronder New Scientist, Opzij en Het Parool. Ook heeft zij daarnaast enige tijd voor de klas gestaan als wiskundedocent. Eind augustus is zij begonnen als hoofdredacteur-uitgever bij DeDecaan.net.

De Bel: “Ik ben heel blij om aan de slag te gaan bij DeDecaan.net. De onderwijsmarkt is volop in beweging waarbij gelukkig ook steeds meer aandacht is voor studiekeuze. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk dat is.” Komend jaar zal het team van DeDecaan.net onder leiding van Irene het portfolio uitbreiden en onder meer een LOB-rapportage ontwikkelen in samenwerking met de Onderwijsinspectie. De LOB-rapportage biedt scholen een compleet overzicht en waardering van hun LOB-activiteiten zodat die vergeleken kan worden met andere scholen. Eind oktober begint DeDecaan.net hiervoor met een pilot.

Aanmelden voor de LOB-rapportage-pilot is nog mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met DeDecaan.net op nummer 030-32 00 324.