Nieuwe module Vraag & Antwoord

Uw leerlingen zitten vol met vragen. Iedere decaan vindt het fantastisch om persoonlijk antwoord te kunnen geven. En voor de momenten dat de leerling niet bij u op de kamer staat, is er de geheel vernieuwde pagina op de keuzesite. We hebben alle vragen en links ondergebracht in één overzichtelijke module: Vraag & Antwoord.

Alle vragen en links zijn verdeeld over duidelijke categorieën en subcategorieën. Het centraal aanbod (dat wordt bijgehouden door de redactie) bestaat uit de onderwerpen in de tabel hieronder. Uiteraard zijn uw zelf toegevoegde vragen en links meegenomen. Deze vindt u terug in de categorieën uit de vorige versie. Zo ook al uw zelf toegevoegde links! Deze staan in de categorie ‘Extra links’.

U zult merken dat het beheren van de vragen en antwoorden een stuk gebruiksvriendelijker is geworden. U klikt op het potloodje (Deze pagina bewerken) om in de bewerkmodus te komen. Wilt u uw oude vragen of links onderbrengen in de centrale categorieën? Verwijder dan de oude vraag (kopieer wel even de vraag en het antwoord!) en voeg de vraag toe aan de gewenste categorie.

 

Categorieën Subcategorieën
Hoe kies ik? Keuzeproces
Keuzeactiviteiten
Testen
Portfolio
Voorlichting
Eindexamen Geslaagd?
Examentraining
Doorstromen Na het vmbo
Na de havo
Na het vwo
Over je vervolgopleiding Naar het mbo
Naar het hbo of wo
Studeren in het buitenland
Studeren met een beperking
Uniformberoepen
Aanmelden mbo
Inschrijven hbo/wo Inschrijven
Toelatingseisen
Studiekeuzecheck
Studielink
Een jaar wat anders Ik weet het nog niet
Financiering
Oriëntatie
Reizen
Vrijwilligerswerk
Vooropleiding
Brede opleidingen
Taalcursus
Werken & stage
High school
Geld Algemeen
Studiefinanciering
Beurzen
Tijdens je studie Bijbaan
Verenigingen
Op kamers