Nieuwe printversie portfolio

Een portfolio opbouwen wordt leuker als je ook weet waarvoor je het doet. Het portfolio vormt bijvoorbeeld het loopbaandossier voor de vmbo-leerlingen of het plusdocument voor de alle leerlingen. Ook kan de leerling het portfolio nodig hebben bij de studiekeuzecheck of bij een (decentrale) selectieprocedure. Vanaf nu is er daarom een aantrekkelijke printversie  van het portfolio, zodat uw leerlingen echt iets tastbaars in handen hebben!

Bekijk de voorbeelden (pdf) van Amina en Lily!

Wat is er nieuw?

Nieuwe vormgeving: het mag er best goed uitzien! Daarom een nieuw uiterlijk (in pdf-formaat) inclusief voorblad.

Verschillende exportmogelijkheden: de leerling kan bij het opslaan of printen van het portfolio kiezen waarvoor hij/zij het wil gebruiken. Hierbij worden automatisch de benodigde resultaten uit het portfolio aangevinkt. Uiteraard kan de leerling altijd zelf nog wijzigingen aanbrengen.

Resultaten in twee kolommen: zowel online als in de printversie staan de resultaten nu naast elkaar. Overzichtelijker en minder scrollen.

Eerdere versies inzien: het portfolio verandert continu. De decaan, mentor en leerling kunnen nu ook eerdere versies inzien, zodat het proces helder blijft. Handig voor tijdens de gesprekken!

Resultaten uit de testen ook toegevoegd: ook de resultaten van de PakketkeuzeTest en de OpleidingskeuzeTest worden nu in het portfolio opgenomen.