Praktijkdag 17 mei: er zijn nog plaatsen

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de praktijkdag van 17 mei. Wilt u graag leren om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van DeDecaan.net? Meld u dan snel aan.

Een praktijkdag is een cursusdag die enkele malen per jaar door DeDecaan.net wordt georganiseerd. Tijdens deze dag geven onze redacteuren uitleg over het gebruik van de keuzesite, en staan zij klaar om decanen te helpen met het inrichten van hun eigen keuzesite. De praktijkdag is geschikt voor zowel decanen die graag kennis willen maken met de mogelijkheden van DeDecaan.net als voor gevorderde decanen die al langere tijd met DeDecaan.net werken. Ook geven veel decanen aan dat ze het prettig vinden om gewoon een dag lang ongestoord met DeDecaan.net aan de slag te kunnen, terwijl onze redacteuren paraat staan om vragen te beantwoorden. De praktijkdag van 17 mei is de laatste praktijkdag die dit schooljaar wordt georganiseerd.

Heeft u interesse in het bijwonen van een praktijkdag? Dat kunt u zich hier aanmelden (onderaan de pagina). U kunt ook een mail sturen naar praktijkdag@dedecaan.net.