Verbeterde registratieprocedure

De aftrap van het keuzetraject hoeft niet moeilijk te zijn. Daarom hebben we de registratieprocedure verbeterd. Lees hieronder wat er is veranderd!

Wachtwoordeisen aangescherpt

De eisen aan wachtwoorden zijn iets aangescherpt: in plaats van 6 tekens moet een wachtwoord nu minimaal 8 tekens lang zijn, en moet het minimaal één letter en één cijfer bevatten. In plaats van inloggen met een wachtwoord kan ook gebruik worden gemaakt van de inloggegevens van school (via Entree) of van inloggen via sociale media.

Koppelcodes overbodig

Wanneer gebruik wordt gemaakt van inloggen via Entree en de ELO van school geen leerlingnummers of inlognamen van medewerkers meestuurt (zoals Magister), is het vanaf nu niet meer nodig om koppelcodes in te voeren via Excel. In plaats daarvan vult de leerling of medewerker zelf bij de eerste keer inloggen zijn/haar naam en het leerlingnummer of de personeelscode in.

Inloggen via sociale media

Wanneer een gebruiker voorheen inlogde met een wachtwoord en nu wil inloggen via sociale media, is het niet meer nodig om het oude wachtwoord in te vullen ter bevestiging.

Opmaak vernieuwd

De opmaak van de registratieformulieren is vernieuwd zodat deze beter aansluit bij de rest van de keuzesite.

E-mailadressen checken

Op alle overzichten in het ledenbeheer komt nu een uitroepteken te staan bij e-mailadressen die niet meer lijken te werken. Blijf met de muis op een uitroepteken staan om te zien wanneer het laatste foutbericht is binnengekomen.