Zijn we er klaar voor?

Wat is er nieuw?

 1. Herindeling menu
  Less is more. Geen overbodige onderverdeling in menu’s met teveel links, maar één overzichtelijk menu. Met daarin alleen de pagina’s die voor de ingelogde gebruiker relevant zijn.
 2. Home
  Uw wens was een rustige startpagina waar de leerling niet de weg zou kwijtraken. Dat is Home. De pagina waar in een oogopslag duidelijk wordt waar u naartoe kunt of wilt. De start van ieder bezoek.
 3. Mijn pagina
  Deze pagina is voor iedereen anders. Decanen, mentoren, leerlingen en ouders vinden hier per module hun behaalde resultaten. Deze persoonlijke etalage wordt in de loop van september gevuld.
 4. KeuzeWeb
  Het zal u niet zijn ontgaan, KeuzeWeb heeft een nieuwe look! Geen slang, ganzenbord of slinger meer, maar een verticale route vormgegeven in de stijl van de modernste apps. Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Ook de opdrachten zelf hebben een prachtige nieuwe lay-out!

Wat kunt u binnenkort verwachten?

 1. KeuzeWeb herschreven
  Alle teksten worden momenteel herschreven door een professionele tekstschrijver, gespecialiseerd in het schrijven van lesmethodes voor middelbare scholieren. Dit maakt de lesmethode minder talig en aantrekkelijker voor de vmbo-leerling. Stap voor stap worden de teksten vervangen in de huidige centrale opdrachten.
 2. Opleidingenpagina
  Misschien wel de grootste aanstaande verandering! Een volledig nieuwe module met alle denkbare informatie over de opleidingen, instellingen, steden, domeinen en sectoren. Met directe koppelingen naar voorlichtingsactiviteiten en KeuzeKenners.
 3. KeuzeKalender
  Een kalender waarin niet alleen uw eigen ingevoerde activiteiten staan, maar ook de voorlichtingsactiviteiten van alle instellingen en opleidingen in heel het land!